Ontstaan uit vriendschap en passie

Over Black Walnut B.V.

Wij, Jeugdvrienden Niels en Steven, zijn Black Walnut B.V. Houthandel gestart om Amerikaans en Europees notenhout op een betaalbare en eerlijke manier bij gebruikers te krijgen. Notenhout is kwalitatief en esthetisch één van de meeste gewilde houtsoorten voor allerlei toepassingen. De hoge prijzen maken de houtsoort echter snel een stuk minder aantrekkelijk, waardoor notenhout helaas vaak links (moet) blijven liggen. Dit kan volgens ons anders.

Met een eerlijke en betrouwbare supply chain en kleine marges kan Black Walnut B.V. Amerikaans notenhout leveren tegen een fractie van de prijs bij een lokale fijnhouthandel.

Of het nu gaat om een kleine hoeveelheid voor een snijplank, per kuub of zelfs containerlading, Black Walnut B.V. staat graag tot uw dienst. Graag denken wij mee met uw project. Zo leveren wij reeds met veel plezier aan hobbyisten, kleine ondernemers en meubelmakers maar ook aan bijvoorbeeld de jacht(af)bouwindustrie. Ook produceren wij op verzoek halffabricaten of volledig afgewerkte eindproducten.

Wij reageren snel, denken mee en zijn altijd zeer benieuwd naar het eindresultaat van de klant. Uiteindelijk vinden wij een goede relatie belangrijker dan het verkopen van hout.

Graag vertellen wij u alles over ons hout en delen wij onze kennis van notenhout. Kom gerust langs voor een kop koffie, waarbij wij zullen proberen deze zonder zaagsel voor u te zetten.

Niels en Steven.